четвъртък, 19 август 2010 г.

Няма защо да ходите на бригади в сащ








- те ще ви изпратят работата  на ЛАПТОПА,  на домашния компютър.а заплащането- директно в  банковата ви сметка и карта за изтегляне от банкомат!
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zaw12929
                     
  <a href="http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=zaw12929"> $6.00 Welcome Survey After Free Registration!</a>
  Освен доходи, ще получите уникална виртуозност в неподозираната област- супермодерната епоха.
   Стъпка по стъпка- не слагайте каруцата пред коня 
   Много добър начин за изкарване на около 350-1000  долара на месец в свободното време. Работи се към Американска социологическа агенция - AWSurveys. Регистрацията е безплатна, не се налага да
кликвате върху банери, не отваряте реклами, не пречи на работата ви, на учебните Ви задачи.

  За целта е необходима единствено интернет връзка.  Заработените суми се изплащат според условията, упоменати в сайта. Целта на тази агенция е да се популяризират новоизработени сайтове, за което се регистрирате и ви плащат веднага $26.
    Има и опция- и да коментирате по няколко уеб сайта на ден. Това ще ви се заплаща между 1 и 25 $ на мнение. Само трябва да имате РС, интернет и да разбирате малко английски.  Знаем - на днешно време най-много се печели от реклама.  Необходимо е да се регистрирате на малко по-долу посочения линк
    Ето технологията на  работа в Интернет  за доходи: Обемисто е, за да ви предпазим от грешки. Американците не харесват грешки и регистрацията е най  неприятната част- попълване бланки… няма как.
   Ето как ще го направите: Първо прочетете внимателно целия текст! После следвайте всяка стъпка, както са написани тук!
А. Регистрирайте си имейл, който ще използвате само за тази работа.  Когато започвате регистрация, трябва да ползвате имейла, като цяло, като потребителско  име. Имайте под ръка име и фамилия, както са написани в паспорта Ви на латиница.  РЕГИСТРИРАТЕ  се, ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК: 
ВАШАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНА ОТ ВАС САМО ВЕДНЪЖ ОТ ТОЗИ ЛИНК!   ПОВТАРЯМ: Първо прочетете внимателно целия текст между двете ** ! После следвайте всяка стъпка, както са написани тук!    ВНИМАНИЕ    Ако не е изпълнено това условие, няма да получите останалите инструкции, които  са съществените и гарантират вашия успех! Това е необходимо за продължаване на участието Ви в проекта. Той има и други възможности…но, не се отклонявайте сега! Нека сме последователни в първата линия…
* *Вече прочетохте .Добре.Да заработим първите 26 долара!
Б.  ТАКА, ЧЕ НЕКА ЗАПОЧНЕМ.  С линка  натиснете!
1. Преминете  върху (отваряне на страница) за да влезете в сайта  без значение как сте с английския
2. Щракнете върху бутона за създаване на безплатен акаунт : Create A Free Account:   Нека знаещите английски не ми се сърдят!  Нека тази работа стане достъпна и за незнаещите, защото „гвоздеят на  програмата” не е в езика! И тази бариера се преодолява за доброто  на двете страни- които плащат и на нас, които ще получим заплащането!
 Обърнете се към прозореца за регистрация. Всички входни данни са на английски език.   UserName -потребителско име  може да е това, от новата ви пощенска кутия, направена нарочно за тази работа.  (данните си за вход, при който влизате в сайта,   запишете си ги;необходими са за да продължавате да получавате пари;    името  трябва да бъде уникално, в противен случай ще бъдете пренасочени   към страницата, която ще каже, че потребителското име е заето.Ако все  пак се случи, след това натиснете бутона на страницата, означена със   сини букви и след това ще бъдете върнати в страницата за регистрация и  ще трябва да си измислите ново име)   Password - парола (7-15 символа; запомнете я)  First Name – име   Last Name – фамилия  Gender - Пол (male – мъж, female- жена)   Age – възраст  Email Address - пощенска кутия (също трябва да се помни)
 СЛЕД ТОВА ВНИМАТЕЛНО И КОРЕКТНО ВЪВЕДЕТЕ ЦИФРИТЕ И БУКВИТЕ, КОИТО ВИЖДАТЕ В   ПОЛЕТО ПО-ДОЛУ И СЛЕД ТОВА НАТИСНЕТЕ БУТОНА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗПЛАТЕН АКАУНТ CREATE A FREE ACCOUNT.
ВЕЧЕ СМЕ РЕГИСТРИРАНИ!
 3. ПО НАТАТЪК ПОВДИГАМЕ СТРАНИЦА МАЛКО С МИШКАТА ОТДОЛУ И ВИЖДАМЕ ТАБЛИЦА В ЗЕЛЕНО, КОЯТО ИМА СЛЕДНИЯ ВИД:
 The Following Surveys are Available:    Welcome Survey –
 A $6.00 Website Evaluation is Available.
 A $4.00 Website Evaluation is Available.   
 A $4.00 Website Evaluation is Available.
A $4.00 Website Evaluation is Available.
 A $4.00 Website Evaluation is Available.
 A $4.00 Website Evaluation is Available.
 A November* Bonus Website Evaluation is Available.
 * Забележка.     November – текущия месец. Съответно, при смяна на месеца, ще се промени и името му на този ред.
4. Кликнете на първа линия на страница  (Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available) отиваме на следващата страница (тук на нас ни казват, че ще ни  заплатят 6 $, отнема само секунди) Ние кликваме върху Start Survey Now.
 5.Тогава ще видите 2 препратки и 2 полета, в тях трябва да се напишат мнения за сайта на английски език. Кой не е силен в английския, ето шаблони-примери
1.   It is an excellent site!        2.    I shall advise its all!
    Шаблон   1   трябва  се копира и  поставq  в първото поле,   шаблон 2 трябва да   се копира и да се поставq  във второто поле .  Kликнете върху    препратка Click Here for Website 1 и затваряте, после кликнете върху  препратка Click Here for Website 2  и затваряте и нея. П
      Копирайте, поставяйте , всеки път и ще го направите бързо!
6. След това кликнете върху бутона по-долу Click Here to Submit BOTH Reviews
 Отиваме към страницата, на която се казва, че в нашия баланс са включени 6 $.
Кликваме върху Click Here to go Home and to see your New Balance
7.   Виждаме отново същата зелена таблица, натискаме върху втория ред - A
$4.00 Website Evaluation is Available,  ние сме на следващата страница
(тук,на нас казват, че ще ни заплати $ 4, и това отнема само секунди)     Сега кликнете върху Start Survey Now
 8.  След това отново, ще видите 2 препратки и 2 полета, в тях също трябва…
да се пише мнения за сайта на английски език. Въведете същите текстове
на английски, което сте въвели по-рано. След това кликнете върху
препратка Click Here for Website 1, след това я затваряте, после щракнете върху препратка Click Here for Website 2 ,и след това я затворете.
 9. След това кликнете върху бутона по-долу Click Here to Submit BOTH Reviews
Отиваме към страницата, на която е било казано, че в нашия баланс включени 4 $.
Кликваме върху Click Here to go Home and to see your New Balance

10.  Ние виждаме отново същата зелена таблица, кликнете на третия ред .
И така, нататък отивате на всички останали линии с извършване на същите действия!
 След натискането на всеки от следващите редове, вие ще забележите, че броят на линиите в зелената таблица постепенно намалява, така и трябва да бъде. Това означава, че линиите  са преразгледани.
  ЗА ТОВА ЩЕ ВИ ПЛАТЯТ 26 $; С ТОВА регистрацията   НА УЕБ САЙТА Е ЗАВЪРШЕНА .*   * ЗАБЕЛЕЖКА   Моля, не забравяйте да съхраните на сигурно място, вашето потребителско име и парола, които сте въвели при регистрацията в сайта!  Това е необходимо за по-нататъшно получаване на пари!   . За да се извлекът парите от сайта трябва минималния размер на сумата да е $ 75. Това са условията на сайта.  Как да спечелите останалите и как да ги вземем?
Кликнете Refer Friends в горната част на сайта, в четвъртата колона отляво на дясно.   Вие ще видите Your Direct Referring Link is below Refer Friends! 
НЕПОСРЕДСТВЕНО ПОД ТОЗИ НАДПИС ИМА 
ПРЕПРАТКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА КОПИРАТЕ И ДА ЗАПАЗИТЕ ЗА СЕБЕ СИ……..ВАШИЯТ ЛИНК


    После ще Ви обясня защо имате нужда от тази препратка. След това трябва да се излезе от профила си (не забравяйте да си запазите потребителско име и парола, в противен случай няма да можете да отидете на сайта!).
11.  ЗА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ БУТОНА   HOME на върха на сайта, в лявата колона, а след това щракнете върху Logout ,ОБОЗНАЧЕН СЪС СИНИ БУКВИ В ЖЪЛТОТО ПОЛЕ ОТДЯСНО, КОЙТО СЪЩО СЕ НАМИРА НА ВЪРХА НА САЙТА.
12.  СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ, КОПИРАЙТЕ И СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРЕПРАТКАТА  ( линка си!) ,   И МИ ИЗПРАТЕТЕ КОПИЕ   в „ОТНОСНО” напишете – линка на регистрация на  bulgold@abv.bg
 Това е условието Да  ВИ ИЗПРАТЯ ПИСМО С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ!!- отговор на вавето съобщение!). В  МОЕТО ПИСМО в „ОТНОСНО”   ЩЕ ПИШЕ : "ПО-НАТАТЪШНИ ИНСТРУКЦИИ".  ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ИСТИНСКАТА РАБОТА. За да си получавате доларите. Вече имате 26 долара налични…от регистрацията до тук! Тогава ще разберете  защо ги получавате тези и още много по вече в бъдеще.   Щом си прочетохте  текста  върнете се  на **  и действайте! , като си помагате  с текста от  този блог  
   Работата учи. Практиката показва преките пътища. Изисква се внимание, подреденост, съхраняване на данните. Като начало си подгответе за тази работа 1-2 пощенски кутии. При регистрацията записвайте имената адресите, кодовете, както са в личната ви карта, за да може и заплащането да дойде на точното място - при вас. Работете внимателно. Най леката работа е подредената при спазване точно на указанията. Успех! При затруднения пишете за помощ!  
    Моля, не забравяйте да влизете в профила си най-малко на всеки 45 дни, за да остава активeн. Ако  се наложи… някаква пауза
Препоръка : направете регистрацията   веднага, при първа възможност и ми пратете линка, за да получите не само инструкции за тази,  защото Ви очаква  една лесна сигурна и приятна възможност. Защото :  Истинската фиеста започва, след като получите писмото ми – отговор на получения линк. Не се колебайте, не изпускайте възможности!
   Приятно предупреждение: От друг  сайт ще получите в бъдеще директно съобщение за  още работа. Защото искат да се убедят, че реално съществувате. Ако имате трудности- ще помагам! Много е интересен. Освен, че плащат добре. Питайте, не прескачайте процедури, за да не ви прескачат плащанията.
<a href="http://www.readbud.com/?ref=4786264"><img src="http://www.readbud.com/images/728_90_banner.jpg" border="0" alt="readbud - get paid to read and rate articles" /></a>

Няма коментари:

Публикуване на коментар